ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σχολή

Τα γραφεία

Η Σχολή Οδηγών "ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ" βρίσκεται στο κέντρο του Αμαρουσίου, στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού και στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, λειτουργεί σε σύγχρονα γραφεία, με όλες τις προδιαγραφές για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και εξυπηρέτηση των υποψηφίων οδηγών μαθητών μας.

  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων λειτουργεί πλήρως οργανωμένη γραμματεία.
  • Παρέχεται σε όλους τους μαθητές μας δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και δυνατότητα διαρκούς εξάσκησης μέσω της ιστοσελίδας μας.
  • Η Σχολή είναι ανοικτή καθημερίνα από το πρωί ως  το βράδυ εξυπηρετώντας τους μαθητές και γονείς.

Αίθουσες

Η διδασκαλία των θεωρητικών μαθημάτων γίνεται σε σύγχρονες, άρτια εξοπλισμένες κλιματιζόμενες αίθουσες, με τη βοήθεια όλων των απαραίτητων μέσων, όπως έντυπου και οπτικοακουστικό υλικό και ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Για την καλύτερη κατάρτιση των υποψηφίων οδηγών μαθητών μας σε ζητήματα μηχανικής του αυτοκινήτου, η Σχολή διαθέτει μια υψηλής ακρίβειας και άριστης κατασκευής τομή μηχανής.

Οχήματα

Η Σχολή Οδηγών “ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ” διαθέτει για την πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών μαθητών, οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, για όλες τις κατηγορίες των διπλωμάτων. Έτσι, παρέχεται στους μαθητές μας η καλύτερη δυνατή πρακτική εκπαίδευση, με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Οι εκπαιδευτές​

Η Σχολή Οδηγών “ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ” ιδρύθηκε από τον Γιώργο Γιαννόπουλο, με πείρα δεκαετιών στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών και τα τελευταία 5 χρόνια έχει περάσει στα χέρια του γιου του Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου Υπό τη διεύθυνσή του οποίου σήμερα, η Σχολή διαθέτει ένα άριστα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, που εγγυάται την σωστή εκμάθηση της οδήγησης σε όλο το αστικό δίκτυο.

Κανονισμός σχολής

 Για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της Σχολής και την άριστη εξυπηρέτηση των υποψηφίων οδηγών μαθητών μας, εφαρμόζεται από τη Σχολή ο ακόλουθος κανονισμός, ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε σε όλους τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που για δεκαετίες προσφέρει η Σχολή μας.

  • Τα μαθήματα της Σχολής μας γίνονται κατά προτίμηση διπλά, για μεγαλύτερη απόδοση προς όφελος του μαθητή.
  • Εάν κάποιος μαθητής δεν ολοκληρώσει, με δική του υπαιτιότητα, προγραμματισμένα μαθήματα (είτε λόγω αργοπορημένης προσέλευσης, είτε λόγω πρόωρης διακοπής) θα πληρώσει ολόκληρο το μάθημα.
  • Ακύρωση προγραμματισμένου μαθήματος γίνεται μόνο μέχρι τις 21:00 της προηγούμενης ημέρας. Σάββατο δε μέχρι 14:00. Μάθημα που δεν ακυρώθηκε από την προηγούμενη ή δεν έγινε με ευθύνη του μαθητή, πληρώνεται ολόκληρο.
  • Ο προγραμματισμός των εξετάσεων παρακαλούμε να γίνεται μόνον κατόπιν συνεννόησης με τον εκπαιδευτή.
  • Στη διάρκεια της εκπαίδευσης και πριν από την εξέταση, συνιστούμε να αποφύγετε την χρησιμοποιηση άλλου αυτοκινήτου με τη βοήθεια άλλου, εκτός του εκπαιδευτή σας. Έστω και ένα μικρό ατύχημα έχει αρνητικές επιδράσεις στο ηθικό του μαθητή και η δημιουργία σύγχυσης έχει ως αποτέλεσμα την παράταση της εκπαιδευτικής σας περιόδου.
Ξεκινήστε σήμερα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην σχολή μας και να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την έκδοση διπλώματος.

Επικοινωνία